Ga naar de inhoud

De nieuwe boeren van Groenlinks, D66 en PvdA

  • Nieuws

De boeren vernachelen de natuur met hun tractors en dat keurt 14020.nl natuurlijk niet goed.

Tot onze verbijstering kwam deze opmerkelijke tweet langs van Laura Bromet van Groenlinks. Hypocrisie ten voeten uit.

Laura Bromet stapt geheel over het feit heen, dat ze zelf ook bij een club van boeren zit die Natuurparken en Natura 2000 natuur slopen. Zoals bijvoorbeeld het Twiske door een festival met 33.000 bezoekers, midden in het broedseizoen en nog legitiem ook, met vergunningen en al.

De parken worden massaal gesloopt door de festivalindustrie. Alles gefaciliteerd door de feestcollege boeren, die het vandalisme hoog in het vaandel hebben staan. De komende tijd zullen er veel festivals komen in de Amsterdamse parken, realiseer dat de festivalindustrie hier geen huur voor hoeft te betalen, het kost hun 0, 0 eurocent, want ze zijn zielig. Na hun vertrek draait de gemeenschap op voor de enorme schade en herstel van groen en biodiversiteit. Dat kan soms wel een jaar duren en dan begint het feest weer opnieuw. Dit herstel word van uw belastingcentjes betaald. Zover je over herstel kan spreken want herstel van biodiversiteit is moeilijk meetbaar.

2 weken geleden was er nog een festival in het natuurgebied Gaasperplas. Zo aan de foto’s te zien hieronder doen de Groenlinks, D66 en PvdA boeren niet onder voor de land- en veeteeltboeren.

Over een tijdje gaan we de schade opmaken die de feestcollege boeren hebben aangericht in de parken en komen hier nog uitgebreid op terug.

Gaasperpark na het festival
Gaasperpark snelweg file voor zwaar dieselverkeer