Ga naar de inhoud

De Slow Slapstick van Mbarki PvdA

  • Nieuws

Die Sofyan Mbarki toch (Wethouder Hou De Toeristen Tegen). Mbarki heeft zijn geest op de vrije loop laten gaan en misschien was hij wel dronken ook. We waren er niet bij gelukkig, dus zeker weten doen wij het ook niet. Mbarki kwam op het lumineuze idee om filmpjes te maken waarin hij Boeh Boeh roept tegen toeristen in de hoop dat ze schrikken zodat ze Amsterdam gaan mijden. Hij bedacht een soort slapstick movie, maar dan de slow versie, op zich wel innovatief, je verwacht niet anders van een wethouder, dus hij krijgt van ons een klein plusje.


De slow slapstick daar worden we wel erg verdrietig van. Het amateurisme spettert er vanaf. De B acteurs die waarschijnlijk geronseld uit zijn netwerk proberen wel hun best te doen. Als je goed kijkt, zie je dat helaas.

Als wij Engels, Duitser of van een andere planeet zouden zijn en zien deze slow slapstick dan weten we het wel zeker, we moeten naar Amsterdam, daar gebeurd het. Het is ook duidelijk dat de makers van het filmpje knetter stoned waren. Dat werkt natuurlijk uitnodigend.

Do you call Easyjet. Saw a good video, we have to be in Amsterdam, that’s where it happens!