Ga naar de inhoud

Het Erotisch Centrum Amstelpark

  • Nieuws

Dé Halsema speelt een soort casino met het Erotisch Centrum. Ze loopt met het rood verlichte gebouw te leuren tot ze een ons weegt. Van Zuid naar Noord, Zuidoost en visa versa. De chauffeur van Halsema draait overuren. De remloze Intercity dendert voort. Het mag wat kosten.

Het argument is omdat de wallen dan leefbaarder worden. Maar niet alle hoerenkasten gaan daar weg. Volgens ons dus een zinloos argument. Niemand wil dat ding in zijn wijk.
De nieuwe optie die Halsema uit de doos van Pandora heeft getoverd is een riante plek in het Amstelpark in Buitenveldert.

Wij zijn er geweest en kunnen jullie vertellen dat het ook daar niet gaat komen. De Halsema heeft de verkeerde afslag genomen.

Waarom het EC daar niet gaat komen zie je in het filmpje wat wij hebben gemaakt. Er zit een verrassing in waarom het daar niet gaat komen!

Tekst loopt onder het filmpje door.


1 februari is de inspreekavond in de Stopera. 100 mensen mogen inspreken. De zaal zal waarschijnlijk te klein zijn, ze hadden beter Koninklijk Theater Carré kunnen reserveren want laten we eerlijk zijn, het is toch en soort toneelstukje. Democratie totdat je de deur achter je dicht doet, dan houd het op, zoals we gewend zijn.
Naar verwachting komt het onderwerp EC dan 15 februari in de commissie AZ (Algemene Zaken).
Deze wordt via de website van de gemeenteraad uitgezonden en is daar ook later terug te vinden.

De raadsbrief van Halsema 18 december jl. over hoe en wat is hier te lezen.

Inspreken is geen participatie. Over participatie met betrekking tot de definitieve locatie rept de brief van 18 december niet, hooguit over wat daarna. De nieuwe omgevingswet werkt sinds 1 januari en de overheid moet bij bepaalde plannen (bijvoorbeeld het omgevingsplan) aangeven wie zij hierbij betrok, wat de uitkomsten daarvan zijn, hoe deze bijdragen zijn verwerkt in het plan en hoe de overheid invulling geeft aan haar eigen participatiebeleid.

De beelden van de speeltuin komen uit het filmpje dat op YouTube staat. Daar hebben wij van het Team Speeltuin Amstelpark expliciete toestemming voor gekregen om het te mogen publiceren, waarvoor dank!
Mis het niet en ga er eens naartoe met de kinderen, het is een fantastische speeltuin. Ze hebben ook een leuke frisse website en is hieronder te vinden of rechtstreeks.