Ga naar de inhoud

Auto eruit en hut erin

  • Nieuws

14020 gaat in de meedenkstand om het woningprobleem op te lossen, waar het feestcollege medeverantwoordelijk voor is. 14020 gaat inzetten op hutten op parkeerplaatsen en stinkend rijk worden. In plaats van terrassen te realiseren op parkeerplaatsen is ons moto ‘auto eruit en hut erin’. Onze eerste hut staat inmiddels al te huur, we vertellen niet waar i.v.m. krakers.

Deze Zweedse hut van duurzaam hout is gebouwd in 2022. De hut kenmerkt zich door zijn riante leefruimtes, lichtinval, ontspannen atmosfeer, buitenleven en wooncomfort. Het is de architect gelukt om midden in de stad van Amsterdam dit unieke concept te creëren die al deze facetten bevatten, zodat werken/wonen en presteren/ontspannen in de Randstad samengaan. Deze prachtige hut heeft het allemaal. Kenmerkende Scandinavische bouwstijl aan een prachtige Amsterdamse gracht.

Te huur 14020 hut

De hut heeft maar liefst 1 royale living en 1 royale ruime badkamer in de buitenruimte. Achter de hut is een ladder aan de kade gemonteerd voor uw dagelijkse koude douche, precies zoals de PvdA het graag ziet. Een dakterras behoort tot de mogelijkheden (vergunning aangevraagd). De hut is voorzien van openslaande deuren en kijkt uit op een totale groene oase van groen en historische bomen. Ook kunt u genieten op het kant en klare privé buitenterras voor uw eigen deur.

Voor bezichtiging kunt u via dit mailadres een afspraak maken.